Om BaadsgaardKornmaaler

Vi er et rekrutteringsbureau, der består af et team af dedikerede partnere, med hver deres specialer. Vi tager udgangspunkt i vores kunders forretning, deres marked og organisation.

Vi benytter os af et sæt af gennemprøvede processer. Ovenpå det ligger vi nogle egenskaber, der går på tværs af vores team:

  • Erfaring – vi har alle en operationel forretningsbaggrund og har flere hundrede rekrutteringer bag os
  • Målretning – processen er helt central for os og vores kandidater, men vi glemmer ikke målet.
  • Dedikation – vi værdsætter kontakten med mennesker

BaadsgaardKornmaalers konsulenter er først og fremmest drevet af den forretningsmæssige nysgerrighed og forståelse.

Vi er således ikke rene “HR kompetencer”, men i ligeså høj grad forretningsmæssige medspillere. Vi lytter, forstår og udfordrer herigennem vores kunder. I et tæt samspil med dem finder vi frem til den ønskede kandidat profil.

Derfor er 70 % af kunderne hos BaadsgaardKornmaaler, kunder vi har arbejdet sammen med igennem en årrække. Forståelsen samt tilliden er på plads og er afgørende for succesfulde rekrutteringer.

Mission:

BaadsgardsKornmaalers mission er at tilføre virksomheder kandidater, der gør en forskel. Vi ønsker, at de kandidater vi arbejder med, har et godt grundlag for at beslutte sig og for at få succes i jobbet.

Vision:

BaadsgaardKornmaalers vision er, at være en effektiv samarbejdspartner, når der skal tiltrækkes nøglepersoner til en virksomhed.